Bourgondische links

Graag presenteer ik hier een aantal links van mensen die net als ik gaan voor eerlijke handel in wijn en spijs, op basis van vertrouwen.

 

Mijnwijnenspijs.nl  -  De site van mijn wijnvriend Eric Kroes, een groot kenner van wijn-spijs combinaties uit Baambrugge. Interessante verhalen over zijn culinaire- en wijnavonturen!

 

The Tielman Brothers en de oertijd van de Nederlandse popmuziek  -  Een hele andere site, die niet over wijn gaat, maar geschreven door een andere wijnvriend van mij: Harm Peter Smilde. Een zeer interessant verhaal over het begin van de rock and roll in Nederland en dat heeft toch ook wel iets Bourgondisch?

 

Adventures on the Wine Route, a wine buyer’s Tour of France  -  Mijn ultieme tip qua wijnboeken is het boek van Kermit Lynch, een Amerikaanse wijnimporteur, genaamd: 'Adventures on the Wine Route, a wine buyer’s Tour of France', waarvan een paar jaar geleden de 25 jarige jubileum editie is verschenen. Is in het verleden ook in het Nederlands verschenen en ik heb hier een exemplaar van die ik graag uitleen.

 

't Witte Huys  -  Voor grafisch ontwerp en webdesign.

 

Wordt vervolgd.